MENIU

Ai plătit taxa de pod Feteşti-Cernavodă prin SMS? Cum afli dacă s-a înregistrat

Ce să nu trimiţi niciodată prin SMS sau e-mail

Pentru a evita aglomeraţia, şoferilor li s-a recomandat de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) să achite taxa de pod de la Feteşti prin SMS, la numărul 7577, sau utilizând portalul www.erovinieta.ro. Iată cum poţi să verifici dacă taxa a fost înregistrată. 

CNADNR recomandă şoferilor, să achite taxa de pod Feteşti-Cernavodă din timp oentru evitarea aglomerarea în punctul de încasare numerar.  Şoferii sunt sfătuiţi să achite peajul la punctele de lucru (benzinăriile) din toată țara ale distribuitorilor autorizați (Mol Retail Comerţ, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil România SRL), UNTRR, prin SMS ( la numărul 7577) sau utilizând portalul www.erovinieta.ro.

De asemenea, CNAIR SA va organiza un punct suplimentar de încasare în numerar, traficul urmând a fi dirijat și prin spatele clădirii Agenției de Încasare Fetești.

În condițiile în care, din cauza aglomerației pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră), circulația vehiculelor pe celelalte benzi este afectată (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis în cazul achitării electronice a tarifului), banda de încasare în numerar va fi închisă, iar circulația va fi dirijată de către reprezentanții Poliției Rutiere pe benzile e-tarif, se arată în comunicat.

Şoferii pot verifica dacă taxa a fost achitată pe site-ul instituţiei. Totuşi, CNADNR recomandă ca fiecare utilizator în parte să țină o evidență a trecerilor efectuate pentru vehiculul deținut.

VERIFICĂ AICI DACĂ AI ACHITAT SAU NU TAXA DE POD FETEŞTI - CERNAVODĂ

Mai multe articole despre:
taxa pod feteşti pod feteşti taxa mare