MENIU

Agresorul cu maceta de la șaormerie, reținut pentru 24 de ore după ce s-a predat la Poliție - Filmul atacului asupra angajaților

Agresorul cu maceta din șaormerie a fost reținut și va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. În urma atacului, un angajat a ajuns la spital. Atacul ca în Vestul Sălbatic a băgat spaima in angajați, care se tem să mai vină la serviciu. Patronul șaormeriei a declarat, în exclusivitate, la Realitatea PLUS că aceștia sunt traumatizați.

Atacatorul cu macetă de la șaormerie a fost reținut pentru 24 de ore. Individul s-a predat sâmbătă după-amiază la Secția 11 de Poliție din Capitală. Victima agresorului este în spital, după ce a fost lovită de individul periculos cu o armă albă. Atacul a avut loc în noaptea de joi spre vineri.

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a anunțat Poliția Capitalei.

 Scenele șocante au avut loc într-o șaormerie din cartierul Vitan al Capitalei. Bărbatul a intrat nervos în fast-food și a început să îi înjure pe angajați, iar mai apoi îl lovește pe unul dintre ei cu palma peste față.

Agresorul i-a acuzat pe angajați că pun carne veche în mâncare. În cele 3 minute în care individul a pus la pământ 3 angajați, nimeni nu a îndrăznit să intervină, potrivit Realitatea PLUS. 

Angajat: „Ce s-a întâmplat, ca să știu cum... ?!”
Agresor: „Cum ce s-a întâmplat? Vii aici cu carne stricată și mă luați la mișto? Cheamă-l, mă, pe manager acuma să lămurim totul. Acum vine managerul aici. (...) Eu am copil mic. Îi dau să mănânce, vomită. Nu vă e rușine și vouă să dați carne stricată? Adică îmi dați carne tăiată de trei, patru zile?”

Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Potrivit unor surse judiciare, înaintea incidentului, o femeie nemulțumită de produsul primit a avut o discuţie în contradictoriu cu angajatul fast-food-ului, scrie gandul.ro.

Ulterior, a apărut și un bărbat, care i-a luat apărarea femeii și a continuat conflictul, cei doi bărbaţi lovindu-se reciproc.

Agresorul a scos, la un moment dat, o macetă şi a sărit peste tejghea, iar disputa a continuat în bucătărie, unde a fost înjunghiat angajatul, un bărbat de origine nepaleză. Victima lovită a fost transportată la spital.

În timpul altercației, unul dintre vânzători sare peste tejghea, se lovește și rămâne inconștient la podea. Agresorul trece nepăsător pe lângă el, iese pe ușă și se face nevăzut.

„Angajatii mei sunt traumatizati . A degenerat de la o reclamatie a agresorului, o reclamatie anterioara”, a declarat patronul șaormeriei, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

După incident, polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. 

„La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast-food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească.

Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis, noaptea trecută, Poliția Capitalei.