MENIU

Aglomerație pe aeroportul Otopeni, cozi URIAȘE. Unde pleacă românii

Coadă Aeroport Otopeni / Captură foto

Imagini incredibile au fost surprinse pe aeroportul Otopeni. Sunt cozi interminabile, chiar și la această oră. Sute de români așteaptă să plece în concediu în străinătate. Din păcate, vacanța lor începe cu aglomerație, relatează Realitatea PLUS. 

Aeroportul Otopeni din Capitală este extrem de aglomerat. Vorbim despre cozi uriașe, formate din sute de persoane, care așteaptă să plece din țară. Nu doar așteaptă aici, ci și foarte mulți străini care cel mai probabil că urmează să se întoarcă acasă, cel mai probabil după o vacanță pentrecută în România. 

Românii care așteaptă să se îmbarce de pe Aeroportul Otopeni placă cel mai probabil spre țările în care situația epidemiologică le permite să își organizeze un concediu de sfârșit de sezon estival. 

Potrivit reprezentanților aeroportului, cozile s-au format din cauza unui număr foarte mare programate într-un interval foarte scurt, dar și pentru că toți pasagerii sunt nevoiți să stea la rând pentru a le fi verificate documentele medicale, fapt ce ia timp. 

Cu toate acestea, timpul de așteptare nu pare să fie foarte lung, ci doar de un flux foarte mare de persoane. De altfel, reprezentanții aeroportului spuneau că fluxul zilnic de pe acest aeroport este de 30.000 de turiști. 

Mai multe articole despre:
otopeni aeroportul otopeni