MENIU

AGLOMERAŢIE în VĂMI. Şoferilor li se recomandă să aleagă şi alte puncte de trecere a frontierei

Aglomeraţie la ieşirea din ţară

Poliţia de Frontieră a asigurat artere de control suplimentare în principalele puncte de trecere a frontierei şi recomandă şoferilor să utilizeze duminică şi alte puncte de ieşire din ţară, nu doar pe cele foarte cunoscute, unde se pot produce aglomerări, informează MAI, potrivit Mediafax.

Măsura a fost dispusă pentru evitarea blocajelor la punctele de graniţă în ultima zi a mini-vacanţei de iarnă, a precizat, duminică, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog.

"De exemplu pentru graniţa cu Ungaria, pe lângă punctul de trecere a frontierei Nădlac, se poate opta pentru punctele de trecere a frontierei Turnu şi Vărşand", a adăugat Dajbog.

Recomandarea fost făcută şi Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române, care a precizat că în judeţul Arad, pe DN7, s-a format o coloană de tiruri la Vama Nădlac. "Le recomandăm conducătorilor de autoturisme să fie prudenţi când depăşesc acea coloană. Reamintim că pot fi folosite şi punctele de trecere a frontierei Turnu şi Vărşand", au spus cei de la InfoTrafic.

Mai mult pe Mediafax.

Mai multe articole despre:
Ungaria vamă aglomeraţie Nădlac