MENIU

Aglomerație de nedescris la gondola din Sinaia: s-a stat și 4 ore la coadă! ANPC, amendă uriașă pentru administratori 

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a amendat administratorii de la Gondola Sinaia după ce, luni, deși au fost probleme la telegondolă, au fost vândute bilete în continuare.

Pe timpul zilei de luni s-a creat o coadă imensă la gondola din Sinaia, cea care face legătura între cota 1.400 și cota 2.000. Instalația nu a fost funcțională timp de aproximativ 4 ore (între 08:00-11:55), din cauza depunerilor de gheață. 

În tot acest timp, însă, au fost vândute tichetele de acces, fapt care a dus la crearea unei cozi imense în așteptarea repornirii telegondolei. 

Oamenii au așteptat ore în șir să poată ajunge pe pârtie, a anunțat ANPC printr-un comunicat. Administratorii domeniului schiabil ar fi suspendat vânzarea de cartele abia după ce oamenii au început să își exprime nemulțumirea. 

ANPC a trimis o echipă care a făcut control în zona unde a descoperit mai multe nereguli. Operatorul economic a primit o amendă de 15.000 de lei. În plus, a dispus măsura de „returnare a contravalorii serviciilor care nu au fost prestate consumatorilor, asigurând, de asemenea, coborârea în siguranță a turiștilor la baza din Sinaia, prin prelungirea programului de funcționare”.

Mai multe articole despre:
gondola sinaia amenda gondola sinaia sinaia