MENIU

Aglomerație pe A1, A2 și DN1 la final de mini-vacanță de Rusalii

Aglomeratie A1, A2, DN1

Se merge bară la bară, luni după-amiaza, pe drumurile de întoarcere spre Capitală. Minivacanța de Rusalii se încheie cu nervi şi ore întregi pierdute în trafic pentru turiştii care au fost pe Valea Prahovei sau la mare şi se întorc spre Bucureşti.

Traficul este aglomerat, luni la ora 18.00, pe Autostrada București-Pitești, între kilometrii 41 şi 36, unde pe sensul de mers către Capitală se circulă bară la bară. Și pe Autostrada Soarelui este aglomerat, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Conform sursei citate, pe Autostrada A1 s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 5 km, care circulă bară la bară, între kilometrii 41 şi 36.

De asemenea, traficul este aglomerat şi pe Autostrada Soarelui, tot în direcţia către Bucureşti. Se circulă bară la bară pe Podul Cernavodă, se staţionează la staţia de taxare de la Feteşti şi se circulă cu viteză redusă între Feteşti şi Lehliu Gară şi totodată la intrarea în Capitală.

Si drumurile dinpre munte au fost foarte aglomerate luni. S-a mers toată ziua bară la bară pe Valea Prahovei, iar cozile s-au întins pe mai mulți kilometri între stațiunile Predeal și Bușteni. 

Mai multe articole despre:
aglomeraţie