MENIU

Agenți de la poliția locală, acuzați de rasism și violență. Incident șocant, într-un parc din București - FOTO

Imagini halucinante au fost surprinse în Sectorul 2 al Capitalei. Mai multe peroane au fost jignite și lovite de polițiști locali. Totul ar fi început de la refuzul oamenilor de a se legitima în fața oamenilor legii. Martorii povestesc că un bărbat a fost încătușat în fața soției și a copiilor și bătut cu bestialitate în mașina poliției locale. Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

Imagini halucinante au fost surprinse în parcul Ștefan cel Mare, din Sectorul 2 al Capitalei. În imagini se vede cum un bărbat și familia lui au fost agresați și jigniți de polițiști locali. Totul, pentru că aceștia ar fi refuzat să se legitimeze în fața oamenilor legii.

Bărbatul povestește că a fost bătut și umilit, iar după acest incident ar fi ajuns de urgență la spital cu mai multe traumatisme. 

"Aici, m-a mai lăsat un pic, dar tot doare, îți dai seama! Și la cap, și aici la cap, vreau să mă duc cu el la urgență. Mă duc direct la Floreasca, mă duc! Și vomită, are stări de vomă. De la lovituri, normal! Clar! Noroc că a venit ofițerul de serviciu de la poliția poliție și a zis, dați drumul la mâini, că l-ați nenorocit, erau mâinile negre, negre!", spune victima.

Victimele acuză că agenții ar fi agresat și copiii: "Când am început să fac urât, a fost faza aia, când am văzut-o pe fiica mea împinsă. Împinsă și trasă de păr și ne-au luat. 13 ani! Da! Ne-au traumatizat copilul și urmează să îi fac o terapie să o duc la un psiholog."

În acest caz a intervenit și un procuror, care l-ar fi eliberat pe bărbat după ce a văzut imaginile filmate de martori.