MENIU

Află cum poți elimina grăsimea abdominală, natural și fără prea mare efort. Reţeta din 3 ingrediente

Rețeta incredibilă cu hrean și lămâie face ca silueta să fie mult mai suplă, iar starea de sănătate mult mai bună. Iată cât de benefică este și cum se folosește.

Grație acestei rețete, numeroase femei au reușit să elimine până la 1 cm de grăsime abdominală pe zi. Acest mixt elimină grăsimea, previne retenția de apă, îmbunătățește activitatea creierului, memoria, vederea și auzul.

De asemenea, îmbunătățeşte digestia și este extrem de sănătoasă pentru ficat, inimă și sistemul circulator, detoxifiază organismul, accelerează metabolismul, furnizează energie și este benefică pentru diabetici.

Pentru a prepara rețeta minune ai nevoie de 125 de grame de hrean, trei lămâi și trei linguri de miere. Modul de preparare este unul simplu deoarece trebuie să pui lămâile spălate, cu tot cu coajă, la blender și să le amesteci cu hreanul care a fost dat prin răzătoare. Adaugă apoi mierea şi omogenizează. 

Conform floaredetei.ro, preparatul trebuie pus într-un borcan din sticlă și păstrat la frigider.

Consumă zilnic, timp de trei săptămâni, câte o lingură din acest amestec, înainte sau după mese. Este recomandat să consumi hreanul împreună cu alimente bogate în grăsimi, deoarece contribuie la digestie.