MENIU

Află care sunt alimentele din comerț care cauzează cancer. Tu le folosești?

Numeroase alimente procesate duc la apariția cancerului. Din cauza substanțelor folosite în conservarea și fabricarea lor, unele alimente din comerț, odată consumate, pot cauza cancer. Află care sunt acestea!

În timp ce roșiile proaspete au un rol major în prevenirea cancerului, cele conservate au exact efectul opus. Aproape toate conservele de roșii din comerț conțin un chimical denumit bisfenol A care, potrivit studiilor, este unul dintre factorii care declanșează dezvoltarea celulelor canceroase.

Consumul excesiv de sucuri carbogazose poate provoca infarct. În plus, coloranții artificiali pe care îi conțin fac ca aceste băuturi să fie printre cele mai periculoase când vine vorba de apariția celulelor cancerigene în organism.

Conform clickpentrufemei.ro, substanța folosită pentru fabricarea pungii de popcorn pentru microunde este principala cauză a infertilității la femei. Medicii sunt de părere că aceasta crește dramatic riscul de a dezvolta cancer la vezică, ficat, pancreas. De asemenea, anumite uleiuri vegetale conțin în cantități mari acizi grași Omega 6. Deși în principiu aceștia sunt buni pentru sănătate, în exces pot provoca anumite tipuri de cancer, în special cancer de piele.