MENIU

Afacerile lui Nuțu Cămătaru NU sunt atât de profitabile pe cât s-ar fi așteptat. Câți bani îi aduce spălătoria auto din Ferentari

Nuțu Cămătaru / Captură video

Firmele deschise de cunoscutul interlop Nuțu Cămătaru ridică mari semne de întrebare. După ce și-a deschis o spălătorie „self-wash”, unde clienții își spală singuri mașinile, familia Cămătaru a avut un profit zero. Față de anul 2021, firma lui Nuțu a ajuns la datorii de peste 100.000 de lei. Nici alte firme nu i-au adus succes pentru că nici n-au apucat să își publice bilanțul pentru că au devenit inactive. 

După ce a ieșit din închisoare în 2019, Nuțu Cămătaru s-a retras din activitățile ilegale și s-a reorientat către afaceri mai „curate”. Fostul interlop și-a deschis o spălătorie auto în cartierul Ferentari din Capitală, scriu jurnaliștii de la Fanatik.ro.

Nuțu Business SRL este firma împărțită între Nuțu Cămătaru și cei doi fii ai săi, Ion și Daniel. Întreprinderea are un singur angajat care vine să aprovizioneze spălătoria self-wash cu detergenți și să ridice jetoanele.

NTU Self Wash a strâns datorii de peste 100.000 de lei. Spălătoria a avut o cifră de afaceri de aproape 20.000 de lei și un profit 0. La capitalul propriu a înregistrat un bilanț negativ de -14.000 de lei. Cu toate acestea, spălătoria are recenzii bune, iar clienții sunt mulțumiți de calitatea produselor.

Fostul interlop, pe numele său real Ion Balint, mai are și alte afaceri cu familia sa. Acesta deține 55% dintr-un magazin mixt, tot de pe șoseaua Sălaj, însă nu și-a făcut datele publice. O altă afacere a început-o cu cu soția și fiul său. Acesta și-a deschis o bancă în 2021, iar în 2022 a devenit inactivă fără să își publice datele. Aceștia se ocupau cu servicii financiare, creditare, împrumuturi și ipoteci.