MENIU

Adolescentă de 12 ani, dispărută de acasă. Mama ei e disperată

O adolescentă în vârstă de 12 ani, din Bucureşti, a fost dată dispărută. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Beatrice-Andreea Niţă, care locuieşte împreună cu familia ei în sectorul 3 Bucureşti, a plecat zilele trecute de acasă şi nu s-a mai întors.

Adolescenta în vârstă de 12 ani are 1,50 metri înălţime, 50 de kg, ochi căprui, păr şaten, drept şi lung, faţă ovală, ten deschis, nas drept şi are o urmă de arsură pe mâna dreaptă.

La data plecării, fata purta o şapcă de culoare deschisă, cu strasuri pe cozoroc, inscripţionată "Tokyo", o geaca de fâş de culoare albă, blugi negri, tăiaţi în dreptul genunchilor şi o pereche de ghete.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au început căutarea minorei. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Între timp, mama fetei a publicat pe Facebook mai multe fotografii cu Beatrice-Andreea, rugând internauţii să redistribuie poza sau să o contacteze în cazul în care au vreo informaţie despre adolescentă.