MENIU

Liga Studenţilor Electronişti organizează cros-ul "Aleargă pentru viaţă", pe 5 mai, la Politehnică

Liga Studenţilor Electronişti organizează cros-ul "Aleargă pentru viaţă", pe 5 mai, la Politehnică

Gest impresionant al cursanţilor de la Politehnica Bucureşti pentru a o salva pe Adina, colega lor. Liga Studenţilor Electronişti organizează, pe 5 mai, un cros dedicat tuturor vârstelor, pentru a strânge banii necesari salvării vieţii Adinei Alecu, o tânără studentă de la Facultatea de Electronică, diagnosticată cu cancer.

Adina Ioana Alecu este o tânără studentă de la Facultatea de Electronică pe care destinul a pus-o la încercare de la o vârstă fragedă. În prag de licenţă, Adina a aflat că suferă o tumoră malignă la maxilar. Colegii s-au mobilizat rapid şi au organizat, în cadrul Polifest, o acţiune de strângere de fonduri.  

"Este un cross caritabil pe care îl organizăm în fiecare an, noi, liga studenţilor electronişti, şi ne alegem o cauză, în fiecare an, anul acesta cauza este Adina", spun aceştia.

În sprijinul colegei lor, Liga Studenţilor Electronişti va organiza crosul caritabil "Aleargă pentru viaţă", în campusul Politehnicii Bucureşti, pe data de 5 mai.

"Cine doreşte să se înscrie poate, în primul rând, să-şi facă preînscrierea pe site-ul nostru aleargapentruviata.ro iar în ziua evenimentului, accesul la cros se face în baza unei brăţări a cărei valoare minimă este de 20 de roni", spune Cristina Gheorghe, coordonator "Aleargă pentru viaţă".

Suma necesară însănătoşirii Adinei, care include costul tratamentului, spitalizării şi analizelor la o clinică din Germania, ajunge la 93.000 de euro.

Mai multe articole despre:
Alearga pentru Viata Adina Ioana Alecu