MENIU

Adevărul nespus până acum despre partidele de sex

"Sexul arde mai multe calorii decât alergatul" sau "Doar bărbaţii au fantezii sexual" sunt doar câteva mituri populare în rândul cuplurilor. Care este însă, adevărul?

Iată patru dintre cel mai populare mituri despre sex, dar care nu au niciun sâmbure de adevăr:

1. Doar bărbaţii au fantezii sexuale - FALS! 80% dintre femei au fantezii sexuale cu alte persoane decât partenerul lor. În cazul bărbaţilor, procentul e de 98%.

PROMOTIE LA eMAG! OFERTELE POT FI GASITE AICI!!!

2. Sexul arde mai multe calorii decât alergatul - FALS! Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Quebec, Canada, într-un minut petrecut pe banda de alergat, bărbaţii ard 9,2 calorii, iar femeile - 7,2 calorii. În schimb, în timpul unei partide de sex, un bărbat arde 4,2 calorii într-un minut, iar o femeie - 3,1 calorii pe minut.

3. Weekendurile sunt cele mai potrivite pentru sex - FALS! Potrivit cercetătorilor de la School of Economics, cea mai bună zi pentru sex este joia. În această zi, organismul înreistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii, susţin oamenii de ştiinţă.

4. Sexul ajută la scăderea presiunii sanguine - FALS! De fapt, presiunea sanguină creşte în timpul contactului sexual, însă pentru scurt timp. În lume au fost înregistrate doar foarte puţine cazuri în care unul dintre parteneri a făcut atac de cord sau infarct în timpul sexului; chiar dacă tensiunea creşte, nu o face atât de mult încât să-ţi pună sănătatea în pericol.

Sursa: The Guardian

Mai multe articole despre:
sport sex cuplu