MENIU

Adevărul ascuns: Florin Călinescu dezvăluie motivul misterios al plecării sale de la PRO TV

Florin Călinescu dezvăluie motivul misterios al plecării sale de la PRO TV. Foto: Facebook/Florin Călinescu

Florin Călinescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori și actori din industria media din România, a decis să rupă tăcerea în privința motivului din spatele plecării sale surprinzătoare de la PRO TV.

Cu o carieră impresionantă în spate și o experiență vastă în industria media, Florin Călinescu a captat întotdeauna atenția publicului, iar dezvăluirile sale promit să aducă lumină asupra evenimentelor care au dus la acel moment important în viața sa profesională.

Cunoscutul om de televiziune a ales să își retragă prezența de pe micul ecran și să își dedice viața liniștită la țară.

În prezent, la vârsta de 67 de ani, Florin Călinescu locuiește în casa părintească din comuna Babana, județul Argeș, unde se ocupă de o mică fermă de animale. Cu 83 de găini, 5 porci de Bazna, bibilici, gâște, câini lupi și Schnauzeri pitici, el a găsit liniștea și echilibrul în mijlocul naturii, scrie Tabu.ro.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus, recent, Călinescu.

Ana Maria Păcuraru: Care e treaba lui Zelenski cu Dumnezeu, de fapt?

Despre plecarea sa de la PRO TV, Călinescu a explicat că, în timpul mandatului lui Adrian Sârbu, a avut libertate totală în ceea ce privește emisiunea „Chestiunea Zilei”. Cu toate acestea, schimbările de conducere care au avut loc ulterior au adus și o schimbare în atmosfera de lucru, iar „distracția” s-a încheiat. 

El a subliniat importanța libertății în activitatea sa profesională și personală. Despre posibilitatea unui reveniri la televiziune, Florin Călinescu a declarat că nu are intenția de a se întoarce în mod regulat, dar este deschis să apară ca invitat în proiecte care îl atrag.

Socrii lui Cătălin Chereceș rămân în arest, în dosarul șpăgii date pentru achitarea edilului

Mai multe articole despre:
florin calinescu protv prezentator tv actor