MENIU

Răsturnare de situație. Raluca Stroescu nu ar fi murit din cauza epuizării!

Raluca Stroescu

Despre Raluca Stroescu (31 de ani) s-a vorbit mult, in 2009, ca ar fi murit din cauza epuizarii, si de-abia dupa mai multe investigatii s-a aflat ca adevaratul motiv a fost de fapt un diabet necontrolat. Situatia a devenit si mai scandaloasa dupa ce la iveala a iesit si faptul ca Raluca fusese consultata inainte de catre medicul ei, Angela Culeva, care nu a observat nimic ingrijorator la starea ei de sanatate.

Tatal Ralucai, care lucreaza de ani buni in Rusia, a incercat sa revina la un firesc al lucrurilor, insa acest lcuru ii este aproape imposibil, si o face in continuare vinovata pe Angela Culeva, de moartea fiicei lui.

“Raluca era la fel de slaba, dar nu am stiut, si nici ea, ca avea probabil diabet. Dar la clinica nu s-a depistat nimic la angajare. Iar cand a fost adusa vinerea la clinica, doctorita Culeva asa de bine adiagnosticat-o ca dupa sase ore a decedat. Probabil ca perfuzia cu glucoza sau ce i-a administrat a dus la rezultatul fatal. In loc sa o interneze, ca nu se putea tine pe picioare, a trimis-o acasa, unde dupa cum rezulta din telefonul mobil, la 18:23 nu a mai raspuns la telefon”, a explicat Aurel Stroescu pentru Cancan.ro.

Mai multe articole despre:
moarte diabet tată Raluca Stroescu epuizare angajată