MENIU

Ademenit cu servicii sexuale în spatele unui hotel. Ce a păţit acolo bărbatul, de neimaginat!

Ademenit cu servicii sexuale în spatele unui hotel. Ce a păţit acolo bărbatul, de neimaginat!

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit un localnic din Petroşani. Victima a fost ademenită în spatele unui hotel cu promisiunea că va avea relaţii sexuale cu o tânără.

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele unui bărbat de 39 de ani, acuzat de tâlhărirea unui petroşănean în vârstă de 61 de ani. Victima, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, le-a declarat poliţiştilor faptul că, după lăsarea întunericului, în jurul orei 19:00, a fost acostată de un bărbat care i-a propus să îi intermedieze întreţinerea de relaţii sexuale cu o tânără.

"A fost de acord cu propunerea, motiv pentru care a fost condus într-o zonă slab circulată şi iluminată, în spatele unui hotel din Petroşani. Bărbatul care i-a făcut propunerea i-a pulverizat în faţă o substanţă iritant lacrimogenă şi l-a deposedat de 180 de lei, bani pe care îi avea în buzunar", a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, activităţile investigative au fost îngreunate de faptul că bărbatul tâlhărit se afla în stare vădită de ebrietate, fiind oscilant în declaraţii cu privire la starea de fapt şi furnizând date vagi cu privire la cele întâmplate.

"Persoana vătămată a fost condusă la Spitalul de Urgenţă Petroşani, pentru un consult medical de specialitate, însă nu a necesitat internare", a informat IPJ Hunedoara.

Mai multe articole despre:
furt tâlhărie servicii sexuale