MENIU

Adelina Pestrițu, AMENINȚATĂ! Vedeta i-a dat în judecată pe unii dintre hărțuitori

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri români, a fost amenințată pe rețelele sociale. Vedeta a dat în judecată unele dintre persoanele care au amenințat-o.

Adelina Pestrițu s-a remarcat în mediul online în ultima perioadă printr-o serie de videoclipuri în care dă lecții fanilor despre bunele maniere. Ea a fost criticată după ce, într-un episod, a spus că mâncarea de la restaurant, care rămâne în farfurie, nu se ia acasă. 

Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, a mărturisit că a fost amenințată pe internet. Vedeta a declarat că i-a dat în judecată pe unii dintre fanii care au hărțuit-o.

 „Am trecut prin multe etape de hate, cele care au fost grave au ajuns în instanță. Am ajuns și în punctul acesta. Cred că oamenii care vor să mă atace sunt frustrați. Cred că se simt mai bine pe moment, după care își dau seama că nici asta nu le-a adus prea multă fericire”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a stârnit recent controverse în mediul online după ce le-a prezentat fanilor bunele maniere la restaurant. Ea a transmis într-un videoclip că ceea ce s-a plătit, dar nu s-a mâncat la un restaurant, nu se ia acasă. 

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite persoane din România pe rețelele sociale. Doar pe instagram are aproape 2 milioane de fani.

Mai multe articole despre:
adelina pestritu amenintari judecata