MENIU

Acuze de ”impotență” în Guvern! Viorica Dăncilă: ”Poate Tăriceanu se referă la miniștrii lui”

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Călin Popescu Tăriceanu după acuzele de ”impotență” în guvern

Premierul Viorica Dăncilă, la declarațiile făcute cu ocazia alegerii conducerii județene a PSD Dolj, i-a răspuns liderului ALDE - Călin Popescu Tăriceanu la acuzele legate de ”impotența” în guvern.

Prim-ministrul este de părere că partenerul de alianță poate se referă la ministri din ALDE când vorbește despre ”impotență”.

„Mă surprinde această declarație. Acest Guvern a avut rezultate. Probabil (Tăriceanu, n.r.) se referă la miniștrii dumnealui. E părerea lui, era mai bine să fie exprimată în coaliție, nu în presă. Pentru mine e important acum să creștem pensiile, să dam OUG pentru a lupta împotriva criminalității. Cred că aceste lucruri nu fac bine și pentru mine este importantă stabilitatea țării, cred că aceste cuvinte, aceste acuzații nu fac decât să scindeze și eu mereu am îndemnat la consens, unitate și dialog”, a declarat Viorica Dăncilă.

Călin Popescu Tăriceanu nu este de acord cu remanierea anunțată de Viorica Dăncilă și insistă cu restructurarea Guvernului.

Mai mult, liderul ALDE spune că nu va rămâne cu orice preț la guvernare. „Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă”, a declarat Tăriceanu într-un interviu pentru Mediafax.

Mai multe articole despre:
null