MENIU

Acuzații GRAVE la adresa cadrelor medicale dintr-un spital din Brașov: Afaceri pe seama pacienților decedați de COVID!

Acuzații GRAVE la adresa cadrelor medicale dintr-un spital din Brașov: Afaceri pe seama pacienților decedați de COVID!

Acuzatii grave la adresa cadrelor medicale dintr-un spital din Brasov. O femeie susține că angajații unității fac afaceri pe seama persoanelor decedate în urma infecției cu SARS-COV-2. Mai exact, le recomandă aparținătorilor să ia legătura doar cu o anumită persoana care deține o firma de pompe funebre, relatează Realitatea PLUS. 

Este scandal la Spitalul Stânjeriș din municipiul Brașov, la secția de Pneumofiziologie. O apartinatoare sustine ca angajatii unitatii medicale fac afaceri cu persoanele decedate in urma infectiei cu SARS-CoV-2. Mai exact, femeia sustine ca mai multi angajati i-ar fi cerut sa ia legatura cu un anumit domn pentru servicii funerare in cazul decesului unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Numai ca serviciile achizitionate ar costa familia aproximativ 4.000 de lei, de aproape 4 ori mai mult de decat la orice firma de pompe funebre.

Intr-o discutie inregistrata in fata spitalului, un cadru medical sustine ca mortul infectat cu SARS-CoV-2 trebuie ingropat intr-un siciriu cu zinc, pentru ca asa prevede protocolul. Numai ca protocolul deceselor provocate de coronavirus nu prevede necesitatea unui sicriu cu zinic.

Conducerea spitatlui a demarat o ancheta in acest sens. 

Mai multe articole despre: