MENIU

ACUZAȚII grave după decesul lui Victor Socaciu - DE CE a murit artistul după recuperarea COVID-19. ȘOCANT

Victor Socaciu

Detalii șocante apar în cazul morții lui Victor Socaciu. Artistul ar fi fost răpus de o infecție nosocomială pe care a luat-o dintr-un spital din Capitală. Acuzațiile sunt făcute de soția lui. Sicriul cu trupul neînsuflețit al cantautorului decedat ieri la 68 de ani a fost depus în această dimineață, în foaierul Sălii Palatului.

Acuzațiile au fost lansate chiar astăzi, după ce trupul neînsuflețit al cântărețului a fost depus la Sala Palatului, pentru un ultim omagiu.

Soția sa, Brândușa Socaciu, a dezvăluit presei că Victor Socaciu a murit în urma contractării unei bacterii din spital, după ce se internase pentru un drenaj la plâmâni, post-COVID.

„Acolo au apărut complicațiile. A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine. Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București”, a declarat Brândușa Socaciu. 

Întrebată dacă va acuza spitalul pentru contractarea infecției nosocomiale de tatăl său, fiica sa, Ana-Maria, a declarat că „ne asumănm, se știe cum e în spitalele românești”.

Victor Socaciu a murit luni, la 68 de ani.

Mai multe articole despre: