MENIU

PNL, acuzaţii devastatoare: PSD a trimis interlopi să provoace haos în piaţă

Președintele PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat, vineri seara, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că a transformat instituțiile statului în instrumente de represiune. Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan susţine că sunt indicii că PSD a folosit "persoane asociate grupărilor interlope" pentru a crea incidente violente în Piaţa Victoriei. 

”Îi acuz pe Liviu Dragnea și camarila sa de transformarea instituțiilor statului în instrumente de represiune folosite împotriva manifestanților pașnici. Jandarmeria și instigatori infiltrați printre manifestanți, unii dintre ei membri ai galeriilor de fotbal, au avut un plan de provocare și compromitere a protestatarilor civilizați”, a scris pe Facebook Liviu Dragnea.

"Jandarmii sunt folosiţi să reprime proteste democratice la adresa hoţiei acestei guvernări. Există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piaţa Victoriei persoane asociate grupărilor interlope. Aceleaşi care l-au însoţit pe Dragnea la DNA sau la instanţă. Este cu atât mai grav cu cât unele dintre acestea se aflau în atenţia Ministerului Afacerilor Interne”, a scris Raluca Turcan pe contul său de Facebook.

Potrivit Alinei Gorghiu, PNL va încerca să facă în aşa fel încât cei vinovaţii să răspundă în faţă justiţiei pentru “deturnarea unui eveniment democratic, la care cetăţenii manifestă pentru respectarea drepturilor lor constituţionale”.

“Dragnea tremură de frică în faţa poporului lui. O foloseşte pe Carmen Dan şi loveşte deopotrivă în manifestanţi, în imaginea diasporei şi în Jandarmerie ca instituţie. Singurii care trebuie să plece sunt ei!”, a mai comentat prim-vicepreşedintele PNL.

Mai multe articole despre:
null