MENIU

Actriţa Kate Beckinsale, relaţie cu un tânăr care i-ar putea fi fiu. Cum arată el

La cei 43 de ani, actrita se iubeste de mai multe luni cu un baiat care i-ar putea fi, cu usurinta, chiar si fiu, dat fiind faptul ca acesta e cu doar trei ani mai mare decat fiica actritei, Lily Mo Sheen.

Dupa Mariah Carey, Jennifer Lopez si Kylie Minogue, Kate Beckinsale e cea care are acum o relatie cu un baiat mult mai tanar decat ea. Matt Rife, in varsta de doar 21 de ani, este cel care pare s-o fi cucerit iremediabil pe actrita in varsta de 43 de ani.

Cei doi au fost vazuti sarutandu-se in plina strada, miercuri, pe cand se aflau prin West Hollywood. Relatia lor a fost confirmata si de cativa apropiati, care au marturisit ca Matt si Kate se iubesc de cateva luni, dupa ce s-au cunoscut printr-un prieten comun.

Desigur, pana acum, niciunul dintre cei doi n-a facut niciun comentariu public in legatura cu relatia lor. Stim, insa, ca Matt este primul barbat cu care Kate are o relatie dupa divortul de sotul Len Wiseman, cu care a fost casatorita 12 ani, scrie okmagazine.

Dar cine este acest Matt Rife? Este un tanar comediant, a carei mama este cu doi ani mai mare decat iubita lui, actrita Kate Beckinsale. Matt a fost de cateva ori pe micile ecrane, in timpul unei emisiuni prezentate de fostul sot al lui Mariah Carey, Nick Cannon, si face stand-up comedy pentru a se sustine financiar.

Mai multe articole despre:
scandal Hollywood actriţă Kate Beckinsale matt rife