MENIU

Actriţă de la Serviciul Român de Comedie, rănită într-un accident rutier, la Constanţa

Actrița moldoveancă Lia Sinchevici, cunoscută pentru rolul interpretat alături de Jean-Claude Van Damme în pelicula 6 Bullets, a fost rănită, joi, într-un accident care a avut loc la intersecția străzilor Theodor Burada și Bărăganului.

Lia Sinchevici, în vârstă de 26 de ani, cunoscută pentru rolurile din 6 Bullets, Serviciul Român de Comedie și One in the Chamber, era pasageră într-un autoturism care nu a acordat prioritate, scrie reporterntv.ro.

Lia Sinchevici a fost transportată la Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru îngrijiri de specialitate.

Precizări IPJ Constanța. În data de 18.06.2015, în jurul orelor 12:20, S.S.I. (bărbat, 30 de ani) a condus un autoturism pe str. Bărăganului, dinspre str. Oborului către str. Th. Burada, iar la intersecția cu aceasta, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe str. Th. Burada, dinspre b-dul I.C.Brătianu către str. I.L.Caragiale, fiind condus de F.S. (bărbat, 34 de ani).

După impact primul autoturism a fost proiectat  în două autoturisme parcate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere din primul autoturism, S.L. (femeie, 26 de ani)