MENIU

Aceste tinere au fost abandonate pe o insulă infestată de șerpi. Ce a urmat e desprins din coșmaruri

Mai mulți adolescenți europeni au fost lăsați pe o insulă infestată de șerpi timp de ore întregi, o turnură bizară pentru ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanță minunată în Thailanda.

Un grup de tineri veniți în vacanță în Thailanda au avut parte de o experiență de neuitat, deși nu una în sens bun, scrie Daily Mail.

Adolescenții plătiseră pentru o excursie pe o insulă unde ar fi putut face snorkelling. Când au ajuns însă cu barca pe insulă, tinerii, 18 la număr, au fost îndemnați să sară în apă și să înoate până la mal.

Organizatorii excursiei le-au aruncat doar trei măști de snorkelling și le-au spus să aibă grijă la șerpi, apoi au dispărut.

Insula morții își scoate la suprafață secretele: Un milion de suflete care nu pot sta îngropate

Nimeni nu îi informase până atunci cu privire la pericolul reptilelor. Tinerii au descoperit cu groază că apa era plină de meduze, iar malul era infestat cu sute de șerpi veninoși.

Acesta a fost decorul în care au petrecut ore întregi, fără apă sau mâncare, până când au reușit să convingă un pescar să îi transporte la hotel.

Din fericire, niciunul dintre tineri nu a fost rănit. Excursia a avut loc în 2018, dar fotografiile s-au viralizat de curând, când una dintre adolescente și-a povestit experiența. 

 

Mai multe articole despre:
Thailanda serpi veninosi