MENIU

Fă asta şi vei trăi mai mult. Cum să scapi de intoxicaţia cu plumb, mercur și arsenic

<p>Aceste sfaturi &icirc;ți pot salva viața. Cum să scapi de intoxicaţia cu plumb, mercur și arsenic</p>

Dintre toate metalele toxice, expunerea la plumb, mercur și arsenic sunt cele care produc mari daune organismului uman, spune un studiu efectuat în 2003 și publicat în British Medical Bulletin. Ce poți face pentru a scăpa de metalele grele din organism și care sunt soluțiile eficiente care te pot ajuta pe termen lung, afli din următorul material!

Expunerea prelungită la metale grele poate duce la cancer, dereglări ale rinichilor, dereglări ale creierului, diabet și cancer de piele. Cele mai bune soluții pentru eliminarea metalelor grele din organism sunt următoarele:

Bea suficient de multă apă

Apa elimină toxinele și metalele grele. Dacă ești deshidratat, asta nu face decât rău organismului, ducând la stres oxidativ, care anihilează abilitatea corpului de a lucra cu celulele cancerigene. Când metalele grele intră în corpul nostru, stresul oxidativ le declanșează toxicitatea. Bând apă, reducem efectele acestora în organism și le forțăm să iasă afară.

Consumă alimente fermentate

Alimentele fermentate sunt bogate în probiotice, care elimină metalele grele. Poți consuma iaurt, brânză, chefir, tofu fermentat și murături pentru a accelera procesul de eliminare a metalelor grele. Introdu aceste alimente în dietă și nu vei mai avea probleme cu intoxicațiile cu mercur sau arsenic, cele mai frecvente, de altfel.

Consumă alimente bogate în sulf

Alimentele bogate în sulf sunt antioxidante și permit corpului să elimine toxinele și metalele grele. Ele se atașează de acestea și le dau afară prin ficat și rinichi. Pentru asta, trebuie să consumi brocolli, varză kale, spanac, varză, varză de Bruxelles și mult usturoi și ceapă.

Sauna

Este un alt mijloc eficient de a te detoxifia și a scoate metalele grele din organism, prin transpirație. Sesiunile prelungite de saună ajută la eliminarea chimicalelor, dar este indicat să fie supervizate de un specialist. Persoanele mai în vârstă sau cele care suferă de anumite afecțiuni trebuie să consulte un medic înainte de a face asta, pentru că saunele pot avea efecte negative asupra lor, cum ar fi creșterea tensiunii. Ce trebuie să țineți minte este că eliminarea metalelor grele din organism este un proces de durată.

Sursa: elli.ro

Mai multe articole despre:
metale grele