MENIU

Acest medic susţine că a găsit leacul pentru diabet. Iată care este reţeta vindecătoare

Diabetul este o afecţiune metabolică caracterizată prin creşterea glicemiei, însoţită sau nu de rezistenţă crescută la insulină cu modificări la nivelul metabolismelor: glucidic, lipidic, proteic. Netratată, boală poate cauza probleme cardiovasculare, complicaţii oculare şi insuficientă renală.

Există două tipuri de diabet zaharat: de tip 1, (10% din totalul persoanelor cu diabet) şi de tip 2. În diabetul zaharat de tip 1, organismul nu produce insulină (hormonul care reglează nivelul de zahăr din sânge). Din păcate, acest lucru înseamnă că pacienţii cu diabet zaharat de tip 1 trebuie să injecteze insulină pentru tot restul vieţii lor. În diabetul zaharat de tip 2, organismul nu produce suficientă insulină pentru că organismul să funcţioneze corect. În acest caz pacienţii îşi pot controla glicemia prin alimentaţie sănătoasă, prin activitate fizică regulată şi prin pierderea surplusului de greutate.

Deşi considerată o boală incurabilă, dar controlabilă, medicul filipinez Jaime Dy-Liacco (foto) susţine că i-a găsit leacul. Potrivit acestuia, principala cauza a diabetului zaharat este deficienţă a şase minerale esenţiale şi neesenţiale: vanadiu, cupru, zinc, mangan, crom şi germaniu. În opinia să, o persoană diagnosticată cu diabet de tip 2 se poate vindecă dacă va consumă alimente care conţin aceste şase minerale.

Mai mult, dr. Dy-Liacco susţine că a găsit chiar amestecul perfect de ingrediente care conţine aceste minerale şi poate fi preparat de oricine în 5 minute.

Ingrediente: 12 ardei iuţi tipul Capsicum frutescens, 2 ouă crude, o jumătate linguriţă de sare de mare.

Preparare: Se taie ardeii şi se amestecă apoi cu ouăle crude, se adaugă sarea şi se consumă acest amestec.