MENIU

Acest exerciţiu tratează zeci de boli. Iată cât de simplu este!

Dacă ai crezut că le-ai auzit pe toate, mai gândește-te puțin! Se pare că mersul în genunchi este ultima tendință în medicina chineză, fiind recomandat pentru toți cei care suferă de diferite afecțiuni, de la cea mai simplă la cea mai complicată! Acest exercițiu nu are contraindicații și este recomandat chiar si pentru cei care sufera de dureri articulare și de genunchi, deoarece, în multe cazuri, această durere este rezultatul atrofiei musculare!

Pe lângă vindecarea durerilor articulare, mersul în genunchi te mai poate ajuta în lupta împotriva bolilor de rinichi și ficat.

Se pun două perne sub genunchi și începeți să vă mișcați ca și cum ați mers pe jos. Faceți acest exercitiu timp de 15-20 de minute în fiecare zi, pentru cele mai bune rezultate și în curând veți observa de schimbări semnificative în ceea ce privește durerile articulare.

Acest exercițiu este foarte benefic deoarece prin mersul în genunchi stimulezi toate punctele aflate la nivelul genunchilor, care sunt conectate la problemele organelor interne. Medicina chineză recunoaște acest exercițiu ca un tratament pentru fiecare afecțiune.

Știm că poate părea ciudat acest tip de exercițiu, de aceea îți recomandăm ca atunci când îl pui în aplicare să te asiguri că ești într-un loc retras, cum ar fi propriul apartament. Este adevărat că dacă îl practici în aer liber este de 10 ori mai bine, dar gândește-te numai la câte priviri curioase vei atrage asupra ta. Cel mai bine este să îl faci în interior, unde poți controla absolut tot ceea ce se întâmplă. Și oricât de greu ar fi, gândește-te la ce beneficii pe termen lung îți ofertă acest tip de exercițiu!

Sursa: elli.ro

 

Mai multe articole despre:
sănătate exerciţii fizice mers în genunchi