MENIU

Această imagine îți dezvăluie latura ascunsă din tine

Imagine

Felul în care observăm realitatea spune multe despre noi. Este fascinant cum aceeași imagine poate transmite lucruri diferite despre noi și despe subconștientul nostru.

Fotografia de mai sus poate fi interpretate în diverse moduri. Ce observăm prima dată spune despre noi mai multe decât am crede. Tu ce vezi prima dată?

Buze- Dacă ai văzut buze prima dată, înseamnă că ești o persoană care se lasă ghidată de aparențe. Nu simți nevoia să sapi adânc după înțelesuri ascunse și accepți ușor ce se întâmplă în jurul tău. Nu îi judeci pe cei din jurul tău și te sperie riscurile. Încearcă să fii mai curajoasă și să ieși din zona ta de confort

Copaci- Îți place să dai semnificații ascunse evenimentelor care se petrec în jurul tău. Îți place să porți conversații profunde și să gândești neconvențional. Îți place să găsești soluții și recunoști o idee bună când auzi una.

Rădăcini- Dacă primul lucru pe care l-ai văzut au fost rădăcinile, înseamnă că ești o persoană într-o permanentă dezvoltare. Vrei să crești, să te perfecționezi și să fii în fiecare zi o versiune mai bună a ta. Îți place să-i ajuți și pe ceilalți, iar cei dragi se pot baza mereu pe tine, potrivit Diva Hair.

Mai multe articole despre:
latura ascunsa