MENIU

Această femeie a slăbit jumătate din greutatea sa într-un timp record! Cum a reuşit

Această femeie a slăbit jumătate din greutatea sa într-un timp record! Cum a reuşit

Există multe trucuri prin care putem să revenim la greutatea noastră normală, fără a fi nevoie să ținem diete drastice sau să mergem în fiecare zi la sală. Astăzi vei afla povestea femeii care a reușit să slăbească aproape jumătate din greutatea pe care o avea și să ajungă de la 100 de kilograme la doar 54!

Stephanie a început să se îngrașe după ce s-a căsătorit și după cele 3 sarcini pe care le-a avut. Viața de mămică a făcut-o să acumuleze kilograme rapid, iar de acest lucru și-a dat seama când punea poze cu ea de Crăciun pe Facebook. Comparându-le cu fotografiile vechi, a realizat că este mult mai grăsuță și că trebuie să facă ceva în privința acestui lucru.

Trei zile mai târziu, femeia a început să meargă pe jos câte o oră în fiecare seară. După o lună, a început să facă sesiuni de 30 de minute cu bicicleta în subsolul casei, dar și exerciții simple de 20 de minute, care lucrau treptat mușchii. Astfel, Stephanie a început să își întărească mușchii și să piardă în greutate mult mai ușor. Deși a avut nevoie de ceva timp până la rezultatele vizibile, femeia nu s-a dat bătută până nu a reușit să ajungă la jumătatea din greutatea inițială, scrie divahair.ro.

Mai multe articole despre:
dietă cum slăbesc rapid slăbit record