MENIU

Aceasta este cea mai sănătoasă băutură din lume. Tratează bolile de inimă

Cu toate că cele mai multe sucuri naturale sunt considerate a fi extrem de sănătoase, există unele care au mai multe beneficii pentru organsim decât celelalte. 

Conform unor nutriționiști, una dintre cele mai sănătoase băuturi este cea de rodie. Aceasta poate preveni unele tipuri de cancer și bolile de inimă, conform bustle.com.

Ceaiul verde este considerat, de asemenea, a fi o băutură extrem de sănătoasă, mai ales datorită conținutului ridicat de antioxidanți. Acesta poate ajuta și la slăbire. 

Pe locul al treilea pe lista celor mai sănătoase băuturi din lume se află sucul de portocale, cel natural, nu cumpărat gata ambalat. cel pe care-l gasesti pe raftuyrile magazinelorm contine foarte mult zahar si, in multe dintre cazuri, E-uri dăunătoare sănătății. 

Un alt suc care este considerat benefic pentru organism este cel de sfeclă, neîndulcit. Acesta poate să prevină o mulțime de afecțiuni ale sistemului circulator, conform nutriționiștilor.

Sucul de varză kale, preparat cu apă, în blender, este, totodată, o băutură cu o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Pe această listă nutriționiștii au trecut si ciocolata caldă ca fiind o bautura sănătoasă, însă aceasta nu este recomandată tuturor. Cei care suferă de afecțiuni ale inimii nu este indicat să consume ciocolată caldă. De asemenea, si bolnavii de diabet ar trebui să evite această băutură, întrucât are un conținut foarte mare de zahăr.