MENIU

Această băutură a ajutat peste 45.000 de bolnavi de CANCER. Iată cum se prepară

Această băutură a ajutat peste 45.000 de bolnavi de CANCER. Iată cum se prepară

Rudolf Breuss a fost un medic austriac care a realizat o dietă de 42 de zile concepută pentru a distruge celulele canceroase în curs de dezvoltare. Întregul regim a fost bazat pe sucuri din legume. După mulți ani de studiu și cercetare, medicul Rudolf Breuss a conceput această dietă care a fost încercată de 45.000 de bolnavi de cancer, care au mărturisit că regimul i-a ajutat să se simtă mai bine, iar procesul bolii a fost încetinit.

Tratamentul Breuss Împotriva Cancerului le sugerează pacienților să elimine din alimentația lor orice aliment solid timp de 42 de zile.

Breuss Cancer Cure sugereaza pacientii dont sa manance orice alimente solide, timp de 42 de zile. In schimb, să consume multe legume, însă toate stoarse, făcute pastă, suc sau supă.

O porție trebuie să conțină:

o sfeclă
un morcov
o țelină
o jumătate de cartof
o ridiche
Toate aceste legume trebuie pisate sau băgate la blender până când se va forma o pastă.

Cum funcționează dieta?

Potivit declarațiilor medicului Breuss, nu doar că supraviețuiesc cu ajutorul proteinelor și a alimentelor solide, ci chiar se înmulțesc cu ajutorul lor. Dieta doctorului a fost realzată pentru a elimina celulele canceroase datorită legumelor. Ingredientele au fost atent alese pentru beneficiile pe care le aduc organismului uman.

Sursa: elli.ro

Mai multe articole despre:
sănătate dietă bolnavi de cancer