MENIU

Accidentul lui Dan Barna pe trotinetă, subiect de glume pentru George Simion. Deputatul USR ar fi traversat pe roșu - SURSE

Dan Barna pe trotinetă

Apar noi informații legate de accidentul în care a fost implicat Dan Barna. Deputatul USR ar fi traversat pe roșu cu trotineta și a fost lovit de o mașină. Ulterior a ajuns la spital și a făcut mai multe investigații medicale. Întâmplarea a atras un val de reacții din partea adversarilor politici. 

Accidentul rutier în care a fost implicat Dan Barna a atras un val de reacții din partea adversarilor politici. George Simion a avut o reacție ironică la adresa deputatului USR. 

„Dănuț, te rog frumos să nu mai mergi cu trotineta, e periculos”. Aceasta a fost reacția lui George Simion, la postarea prin care Dan Barna a anunțat că a fost implicat în accidentul rutier.

Totul s-a petrecut seara trecută în timp ce deputatul USR traversa o stradă din București pe o trotinetă electică, moment în care a fost lovit de o mașină.

Acesta le-a spus polițiștilor sosiți la fața locului că nu este rănit și că nu are nevoie de îngrijiri medicale, însă în cele din urmă s-a dus la Spitalul Floreasca din Capitală pentru o evaluare.

,,Starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus”, a scris Barna la scurt timp după accident. 

Mai multe articole despre:
barna accident barna trotineta george simion glume aur