MENIU

Accidentul de vânătoare din Vaslui - anchetă finalizată. Vezi ce au decis procurorii în cazul copilului de 13 ani, împușcat

Accidentul de vânătoare din Vaslui - anchetă finalizată. Vezi ce au decis procurorii în cazul copilului de 13 ani, împușcat

Anchetă controversată în cazul unui copil de 13 ani din Vaslui, care a fost împușcat. Cel care a tras din greşeală în el, un vânător, este ruda unui șef de poliție din județ. Bărbatul a fost trimis acum în judecată., informează Realitatea PLUS.

Decizia în acest caz controversat a venit după aproximativ doi ani de cercetări, în dosar fiind inculpate două persoane. Este vorba despre Alin Ionuţ Grăjdeanu (cumnatul inspectorului şef adjunct al IPJ Vaslui), cel care, de altfel, a tras și cu arma şi Eni Ilie, pădurarul care ar fi trebuit să se asigure că la partida de vânătoare nu participă copii.

Pe numele celor dei doi inculpați s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. 

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Bârlad pe data de 10 iulie. Familia victimei solicită acum despăgubiri. 

Accidentul soldat cu împuşcarea băiatului de 13 ani s-a petrecut în ianuarie 2018, pe fondul de vânătoare din Murgeni. Se pare că băiatul participa alături de fratele său geamăn la vânătoare ca gonaci, deşi participarea minorilor este complet interzisă. 


Mai multe articole despre:
accident vanatoare vaslui