MENIU

Accidente în lanț în județul Constanța. 16 persoane au fost rănite

<p>Foto: <a href="http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/un-alt-accident-la-murfatlar-intervine-descarcerarea-galerie-foto-628886.html?imagini=1#scroll" target="_blank">ziuadeconstanta.ro</a></p>

Patru accidente, soldate cu 16 victime, s-au produs luni pe șosele din județul Constanța, în decursul a patru ore.

Primul accident s-a produs la ora 15.24, pe DN 3, în localitatea Murfatlar, fiind implicate două autoturisme, mărcile BMW și Logan. La locul accidentului au fost trimise trei ambulanțe, echipajele de urgență intervenind pentru preluarea și transportarea la spital a cinci victime, trei adulți cu leziuni traumatice minore și doi copii.

O oră mai târziu, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat prin 112 să intervină tot pe DN 3, pentru salvarea a patru victime ale unui al accident rutier produs între localitățile Murfatlar și Ciocârlia de Sus (Cobadin). Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța.

La ora 16.34, SAJ Constanța a fost alertat prin 112 să intervină pentru salvarea a două victime ale unui un accident rutier petrecut pe fondul răsturnării unui autoturism, în afara carosabilului, pe DN22 Constanța-Tulcea, între localitățile Lumina și Sibioara. La locul accidentului au intervenit un echipaj al SAJ de tip B2 și o autospecială de descarcerare, una dintre victime refuzând pe proprie răspundere transportul la spital.

La ora 19.00, SAJ și ISU au deplasat o ambulanță și elicopterul SMURD în localitatea Tariverde, unde s-a produs un accident rutier, pentru salvarea și transportarea la spital a două victime, o mamă și un copil.

 

Foto: ziuadeconstanta.ro

Mai multe articole despre:
accidente