MENIU

Accidente în lanț. 5 mașini au ajuns în șanț

Accident în lanț

Accidente în lanţ, azi-noapte, pe Drumul Naţional 2B, care leagă Brăila de Buzău. Din cauza poleiului care s-a depus pe şosea, nu mai puţin de 5 maşini au ajuns în şanţ, după ce şoferii nu au mai reuşit să le menţină pe drum.

Toate cele 5 vehicule au derapat între localităţile Mircea Vodă şi Filipeşti, în condiţiile în care pe drum nu s-a dat cu nicio substanţă antiderapantă.

Şoferii care veneau dinspre Buzău înspre Brăila au povestit că, din cauza poleiului, un drum de 40 de minute nu au reusit să îl facă decât în 3 – 4 ore.

Printre vehiculele iesite in decor s-a numărat şi o dubă care s-a rostogolit de mai multe ori. Din fericire, şoferul şi pasagerul din dreapta au scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Şoferii aflaţi în trafic au sunat la 112 iar la fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi SMURD. Revoltati, şoferii au acuzat compania de drumuri şi s-au certat cu şoferii de pe sărăriţe. Intr-un final, după ce în zona au apărut jurnalisti, a început şi împrăştierea materialelor antiderapante.

Mai multe articole despre:
accident