MENIU

Accidente foarte GRAVE - O persoană a murit și alte 9 rănite în județul Constanța

Accidenti grav în județul Constanța Foto: ziarulamprenta.ro

Doua accidente grave au avut loc în județul Constanța. În Ostrov, un om a murit iar alți șapte au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-o remorcă încărcată cu baloți de paie. În municipiul Constanța, două persoane au fost duse la spital în urma unui impact frontal între două mașini. 

Un microbuz în care se aflau 8 persoane, 7 pasageri și șoferul, a intrat într-o remorcă încărcata cu baloți. Două persoane au rămas încarcerate, iar salvatorii au fost nevoiți să efectueze manevrele necesare pentru extragerea lor dintre fiarele contorsionate. Pentru una dintre persoanele încarcerate, medicii nu au mai putut face nimic. Cealaltă a fost dusă de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. La fața locului au intervenit pompierii militari cu un echipaj SMURD, o autospecială de victime multiple și 3 ambulanțe. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Accidentul rutier teribil a avut loc, luni seara, la intrare în localitatea constănțeană Ostrov, relatează realitateadeconstanta.net.

Pe strada Portiței din Constanța, un autoturism de lux a lovit frontal o altă mașină și a ricoșat în gardul unei case din apropiere. Impactul a fost atât de puternic încât ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului. 

Mai multe articole despre:
accident rutier accidente constanta politie victime