MENIU

Accident teribil la Ciocănești. Trei persoane au fost rănite, după ce o mașină a părăsit șoșeaua și s-a izbit de mai multi copaci

accident auto

Accident teribil pe raza comunei dâmbovițene Ciocănești, în după amiaza zilei de  luni, 25 mai. O mașină în care se aflau trei persoane s-a izbit puternic de mai mulți copaci, după ce a părăsit partea carosabilă. A fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, de la ISU Dâmbovița, pentru eliberarea unei persoane, dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00 pe raza satului Crețu, din comuna dâmbovițeană Ciocănești. Un autoturism a părăsit partea carosabila si s-a izbit puternic de mai mulți copaci de la marginea drumului, într-o zonă de pădure. În urma impactului, conform IPJ Dâmbovița, trei persoane din autoturism au fost accidentate. La fața locului a fost solicitată și intervenția celor de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat la locul accidentului o mașină de descarcerare de la detașamentul Titu. Una dintre persoanele accidentate fiind captivă între fiarele contorsionate ale mașinii implicate în accident. Citește continuarea pe realitateadedambovita.net.

Mai multe articole despre:
Dambovita