MENIU

Accident teribil în Vrancea: Cinci persoane rănite şi una decedată în urma coliziunii frontale între două autovehicule

Accident teribil în Vrancea: Cinci persoane rănite şi una decedată în urma coliziunii frontale între două autovehicule

Cinci persoane au fost rănite şi una a decedat, duminică seara, în urma unui accident rutier produs pe DN2 - E85, la Urecheşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112, pe DN2 - E85, la Urecheşti, unde a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. Conform primelor date, cinci persoane au suferit leziuni, uneia dintre acestea i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul unuia dintre conducătorii auto" a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, alte cinci persoane rănite au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea intervenţiei echipelor medicale şi a cercetării la faţa locului.

La evenimentul rutier au intervenit patru echipaje cu modul SMURD, o autospecială de intervenţie şi o autospecială de transport personal şi victime multiple din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, precum şi cinci ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. 

Mai multe articole despre:
accident vrancea