MENIU

Accident teribil în Gorj. Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ. Intervenție contracronometru

Foto: Radio Infinit

Intervenție contracronometru în aceste momente. Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce lucra la rețeaua de canalizare.  

Un muncitor de 20 de ani, care lucra la rețeaua de canalizare a comunei Stejari, a fost prins sub un mal de pământ, în această dimineață, anunță presa locală. 

Tânărul in varsta de aproximativ 20 de ani efectua sapaturi pentru o instalatie de canalizare în comuna Stejari, satul Baloșani în județul Gorj. La fața locului au intervenit trei autospeciale de interventie in aceste situatii, un container multirisc dotat cu echipament de salvare, precum și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj dar si un echipaj din cadrul Ambulantei Gorj.

Barbatul ar fi fost surprins pana la nivelul gatului, fiind insa constient si cooperant in momentul sosirii echipajului de salvare. Potrivit ultimelor informatii, el a fost stabilizat si va fi transportat de echipajul SMURD la spitalul din orașul Târgu Cărbunești.

”În acest moment am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane prinse sub un mal de pământ în timp ce efectua săpături pentru o instalație de canalizare, în comuna Stejari, sat Baloșani.
La fața locului se deplasează 3 autospeciale de intervenție în astfel de situații, un container multirisc dotat cu echipamente de salvare în astfel de situații, precum și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, dar și un echipaj din cadrul SAJ Gorj” anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.