MENIU

Accident teribil în Craiova. 3 victime, printre care un copil, la spital

Accident teribil în Craiova

Un accident rutier grav a avut loc, joi, pe DN 65, în apropiere de localitatea Pieleşti, județul Dolj. În urma impactului, trei persoane, printre care un copil în vârstă de 12 ani, au fost rănite, informează realitateadecraiova.net.

Potrivit IPJ Dolj, în accident au fost implicate trei autoturisme. O mașină condusă de un bărbat de 71 de ani, din Craiova, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 55 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu alt autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Craiova.

În urma evenimentului rutier, șoferul de 45 de ani, o femeie de 44 de ani și un copil de 12 ani, pasageri în același autoturism, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

„Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, arată IPJ Dolj.

Mai multe articole despre:
accident craiova victime copil