MENIU

Accident teribil în Constanța, după ce o mașină s-a izbit de un copac: O femeie a murit, un bărbat, în stare gravă, preluat cu elicopterul SMURD

Accident teribil în Constanța, după ce o mașină s-a izbit de un copac: O femeie a murit, un bărbat, în stare gravă, preluat cu elicopterul SMURD

Un accident grav s-a produs miercuri după-amiază în județul Constanța, la intrarea în Techirghiol. O femeie a murit, iar un bărbat a fost preluat cu elicopterul SMURD, grav rănit.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe DN 38 Agigea - Negru Vodă, în localitatea Techirghiol, judeţul Constanţa, un autoturism a intrat într-un copac. În urmă accidentului, pasagerul din dreapta a decedat. 

Potrivit SAJ Constanța evenimentul rutier a avut loc între localitățile Techrighiol și Movilița. 

După producerea accidentului rutier, au fost mobilizate o autospecială de stingere incendii, două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ, precum şi elicopterul SMURD.

O femeie de 55 de ani a murit şi un bărbat de 69 de ani a fost rănit şi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce autoturismul în care se aflau a intrat, miercuri, într-un copac de pe marginea DN 38 - drumul de centură al oraşului Techirghiol.

Foto: Facebook/Plesca Mihai

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, femeia a fost găsită în stop cardiorespirator, încercările de resuscitare a acesteia fiind zadarnice.

Bărbatul are un traumatism cranio cerebral și traumatism la picior. Victima era conștientă când a fost transportată la spital.

"În urmă accidentului a rezultat decesul unei victime (femeie, 55 ani), iar a două victimă, un bărbat de 69 ani, a fost transportată la UPU Constanţa de elicopterul SMURD", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", potrivit agerpres.ro.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, timp de aproximativ 30 de minute, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.