MENIU

VIDEO | Accident teribil în Botoșani: O victimă încarcerată, în stare critică, după impactul cu un TIR

Sursa foto: ISU Botoșani

Un tânăr de 24 de ani este în stare critică în spital după ce a intrat cu autoturismul într-un TIR. Impactul extrem de violent a avut loc pe un drum din Botoșani, iar șoferul a rămas încarcerat. Tânărul a primit ajutor de la medici în timp ce era prins în autoturismul grav avariat. 

Accidentul cumplit a avut loc pe un drum din localitatea Zăiceşti. Nu șe știe însă din ce cauză, pe o porţiune de drum drept, șoferul unui autoturism a intrat brusc pe contrasens şi s-a izbit frontal de un camion care circula regulametar.

Șoferul a rămas încarcerat, iar două echipaje au intervenit pentru a-l scoate. Tânărul a primit îngrijiri de la medici chiar în timp ce era prins între fiarele mașinii.

„La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrului Detaşamentului de Pompieri Botoşani cu autospeciale de descarcerare şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. O persoană a fost descarcerată de către pompieri. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD în stare critică”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Victima de 24 de ani a fost dusă de urgență la spital însă medicii spun că se află în stare critică. Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs tragedia. 

Mai multe articole despre:
accident botosani victima incarcerata tir sofer ranit