MENIU

Accident teribil în Bistrița-Năsăud: 1 mort și 1 rănit în urma unui impact devastator

Accident teribil în Bistrița-Năsăud

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri seara, pe DJ 172D, în localitatea Poiana Ilvei, județul Bistrița-Năsăud. O mașină a lovit două persoane, un bărbat de 66 de ani și o femeie de 60 de ani, soț și soție. În urma impactului, femeia a decedat, iar bărbatul a fost transportat la spital, potrivit realitateadebistrita.net. 

La locul accidentului au intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. 

Potrivit ISU BIstrița-Năsăud, echipajele medicale au găsit o femeie în stop cardio-respirator, iar echipajul de paramedici a început aplicarea protocolului de resuscitare, precum și un bărbat, conștient, care prezenta un traumatism cranian.

„Din păcate, o femeie în vârstă de aproximativ 65 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului. Echipajele medicale – terapia intensivă SMURD și echipajul SAJ BN au evacuat spre spital două victime de sex masculin: conducătorul auto, conștient, politraumatizat, respectiv un alt bărbat, conștient, cu traumatism cranian”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Mai multe articole despre:
accident bistrita nasaud victime