MENIU

Accident spectaculos în Galaţi, provocat de soţia unui poliţist. Femeia era băută

Accident spectaculos în Galaţi, provocat de soţia unui poliţist. Femeia era băută

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul amiezei, iar femeia avea la acea oră numai puţin de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Asta au constatat poliţiştii care i-au pus etilotestul. Femeia este profesoară şi, culmea, este şi soţia unui poliţist!

"O femeie de 40 de ani din Galaţi a condus autoturismul pe bulevardul Dunărea şi la intersecţia cu strada Calea Galaţi a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că femeia se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceasta a fost testată alcoolscop rezultatul fiind 1,32 mg.l alcool pur în aerul expirat", a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi, scrie monitoruldegalati.ro.

O maşină de poliţie a dus femeia la spital. Medicii au constatat că a avut noroc. Nu a fost grav rănită. "Este vorba despre o pacientă de 40 de ani, victima unui accident rutier care a fost adusă de către poliţie pentru investigaţii. Pacienta este în stare bună, i s-a recoltat şi alcoolemia. Noi nu ştim rezultatul, dar din punct de vedere fizic este foarte bine", a precizat dr. Lidia Şandru, medic Unitatea de Primiri Urgenţă, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Deocamdată şoferiţa este cercetată pentru conducere sub influenţa alcoolului.