MENIU

ACCIDENT SINUCIGAŞ pe DN1. Procurori: "A fost OMOR CALIFICAT"

ACCIDENT SINUCIGAŞ pe DN1. Procurori: 'A fost OMOR CALIFICAT'

În urma anchetei tragediei rutiere de pe DN1, în care şase oameni au murit după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, procurorii au stabilit că accidentul a fost produs intenționat. Astfel, anchetatorii au schimbat fapta din "omor din culpă" în "omor calificat".

Dosarul accidentului produs duminică, în urma căruia au murit șase persoane, este preluat de la Poliția Rutieră de către Parchetul din Ploiești, după ce procurorii au stabilit că tragedia a fost provocată intenționat de băiatul sinucigaș, scrie actualitateaprahoveana.ro.

Tragedia s-a petrecut duminică seara, pe DN 1, la ieşirea din Ploieşti, spre Braşov. Patru adulţi şi doi copii au murit în urma celui mai grav eveniment rutier din acest an. Şoferul vinovat, un tânăr bucureştean de 28 de ani, a vrut să se sinucidă după ce s-a certat cu prietena şi a provocat intenţionat ciocnirea. A lăsat chiar un mesaj de adio pe Facebook, în timp ce se întorcea de la aniversarea a 35 de ani de căsătorie a părinţilor. Victimele se îndreptau spre casă după o excursie la pescuit.

Mai multe articole despre:
accident accident DN 1 accident sinucidere