MENIU

Accident rutier violent în județul Iași. 3 copii si 2 adulți, duși la spital - FOTO

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc, vineri după amiază, la intersecția județelor Iaşi, Vaslui şi Neamţ. 3 copii au fost preluați de echipele de intervenție, după ce au fost descarcerați dintre resturile contorsionate. 

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Tansa spre Schinetea, la intersecţia judeţelor Iaşi, Vaslui şi Neamţ, potrivit Ziarul de Iași.

Doi copii, unul de patru ani, conştient, a fost preluat de către un Echipaj de Prim Ajutor (EPA) Negreşti, iar celălalt de opt ani, semiconştient, a fost preluat de către Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Vaslui, substaţia Negreşti.

 

La locului evenimentului rutier s-au deplasat o autospecială de intervenţie şi stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, echipajul Terapie Intensivă Mobilă, iar de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean o ambulanţă. Poliţia efectuează cercetări suplimentare pentru a determina cine se face vinovat de producerea accidentului şi circumstanţele în care a avut loc.

 

Mai multe articole despre:
accident iasi copii raniti smurd