MENIU

Accident rutier mortal în Italia. Un român a decedat după ce mașina sa s-a izbit de un camion

Un român de 30 de ani și-a pierdut tragic viața în Italia, în urma unui accident rutier devastator. Incidentul a avut loc pe o șosea din Santa Maria Maddalena, în provincia Rovigo din Veneto, în noaptea dintre 22 și 23 mai. Bărbatul, aflat la volanul unui SUV, a intrat în coliziune cu un camion, impactul fiind fatal.

Cum s-a întâmplat tragedia

Accidentul a avut loc când românul de 30 de ani, conducând cu viteză, a pierdut controlul asupra mașinii și a lovit frontal un camion. Forța impactului a transformat autoturismul într-un morman de fiare, făcând imposibilă supraviețuirea șoferului. În mașină se mai afla un alt român, în vârstă de 33 de ani, care a fost transportat de urgență la spital. Acesta a supraviețuit și se află acum în afara oricărui pericol.

Accidentul a perturbat serios traficul în zonă, autoritățile fiind nevoite să impună restricții temporare. Echipele de intervenție au lucrat rapid pentru a elibera drumul și a permite reluarea circulației.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Polițiștii italieni au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Investigațiile preliminare indică faptul că viteza excesivă ar fi fost un factor major în producerea coliziunii. De asemenea, autoritățile analizează dacă au existat și alte circumstanțe care au contribuit la acest tragic eveniment.