MENIU

Accident rutier grav, de Ziua Națională. 4 autoturisme avariate, autoritățile au activat PLANUL ROȘU de intervenție

Accident rutier grav, de Ziua Națională

Un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme a avut loc pe Drumul European 574, în zona localității Priseaca. Evenimentul a fost de o asemenea gravitate, având în vedere numărul de persoane implicate și posibilele răni, încât autoritățile au decis să activeze Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Olt.  

Un grav accident rutier s-a produs în zona localității Priseaca, pe Drumul European 574, implicând nu mai puțin de 4 autoturisme. Deoarece numărul persoanelor implicate a fost însemnat - 12 persoane se află în monitorizare - autoritățile responsabile din județul Olt au luat decizia de a activa Planul Roșu de Intervenție, pentru a asigura gestionarea optimă a situației de urgență.

Roata panoramică din Târgul de Crăciun din Constanţa a rămas BLOCATĂ cu 45 de persoane, dintre care 29 de copii

De îndată ce a fost semnalat accidentul, echipajele operative au intervenit rapid la locul evenimentului, folosind o autospecială de stingere pentru a controla orice potențial focar de incendiu și a proteja viețile implicate, informează ISU Olt. De asemenea, o autospecială de descarcerare a fost mobilizată pentru a ajuta la salvarea victimelor rămase în mașini. O autospeciala de transport personal și victime multiple a fost adusă ca măsură suplimentară de asistență și evacuare.

 

Pe lângă echipajele de pompieri, intervenția a fost completată de șapte echipaje SMURD, antrenate în gestionarea situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor. De asemenea, mai multe ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt au fost mobilizate pentru a oferi sprijin în transportul victimelor la unitățile medicale specializate.

Incendiu periculos în București, flăcările au cuprins 4 locuințe. Intervenție în forță a pompierilor