MENIU

Accident pe DN7, în județul Sibiu! O persoană este INCONȘTIENTĂ: Trafic restricționat

Accident

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare și un echipaj de stingere pe DN 7, Boița la un accident rutier produs în această dimineață, între un autoturism și un TIR. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Ambele victime au fost transportate la spital. Una dintre el, vorbim despre un bărbat, se afla în stare de inconștiență,  realitatedesibiu.net.

Echipajul de descarcerare a extras două persoane (un bărbat și o femeie) din autoturism și au fost predate echipajelor medicale.

S-au acordat îngrijiri celor două persoane implicate, o femeie și un bărbat în stare de inconștiență, policontuzionate care au fost transportate la UPU Sibiu.

Traficul în zonă este restricționat. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona localității Boița, județul Sibiu, la kilometrul 250+300 de metri, traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, în ambele sensuri dirijat, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Se estimează ca circulația să revină la normal în 45 de minute", informează Poliția Română.

Mai multe articole despre: