MENIU

Accident cu un microbuz plin cu muncitori. Cel puțin 11 răniți

11 persoane au fost rănite într-un accident produs, vineri seară, pe drumul naţional 65, în localitatea Albota, din judeţul Argeş, unde o şoferiţă a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de un microbuz care transporta muncitori.

Paramedicii au acordat asistenţă medicală unui număr de 11 persoane, dintre care 10 au fost duse la spital.

În urma accidentului, şoferiţa a avut nevoie de resuscitare, iar o femeie aflată în autoturismul condus de ea, dar şi opt muncitori din microzbuz au fost duşi la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Albota, iar primele cercetări arată că o femeie aflată la volanul unui autoturism Seat a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe fondul vitezei, iar maşina a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un microbuz care transporta muncitori.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, a declarat că femeia aflată la volanul autoturismului a rămas încarcerată şi a fost resuscitată, ulterior fiind dusă la spital, informeaza News.ro.

De asemenea, pasagera din autoturism şi opt dintre ocupanţii microbuzului au fost duşi la spital.

Mai multe articole despre:
accident